Hirdetés adatai:

Ajánlat:
eladásra kínált ingatlan
Típus:
panel lakás
Vételár:
22.5 M Ft
Alapterület:
57 m²
Erkély:
3 m²
Ingatlan állapota:
felújított
Szobák száma:
2
Emelet:
2
Épület szintjei:
10
Fűtés:
távfűtés
Komfort:
összkomfortos
Lift:
van
Cím:
Budapest, 21. kerület, (Csepel-Csillagtelep)
Fürdő és WC:
külön helyiségben
Belmagasság:
3 m-nél alacsonyabb
Panelprogram:
részt vett
 

Megjegyzés:

INGATLAN HELYSZÍNE:
A ház a Csillag telepen található, panel szerkezetű épület. Környékén minden – az átlagos életvitelhez szükséges – létesítmény (iskola, óvoda, orvos, boltok….stb) közelben megtalálható. Közlekedés jó, közel a buszmegálló, Hév. A környezet kulturált, parkosított.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Tízszintes, karbantartott ház. Az előlépcső felújítása megtörtént. Még ez éven elkezdődik a lépcsőházi nyílászárók cseréje és beütemezett a panel felújítás, melyre pályázatot nyert a ház így az ott élőknek nem lesz fizetési kötelezettsége. A lakóközösség rendezett.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Az értékesítendő lakás zárt folyosóról nyílik, a második emeleten található. A lakás felújított, a nyílászárók cserélve lettek, az ablakok műanyag szerkezetűek, redőnnyel ellátottak, a bejárati ajtó is maximálisan megfelel a biztonsági előírásoknak. A helyiségek világosak, napfényesek a kelet-nyugati tájolásnak köszönhetően. Mind a fürdőszoba, mind pedig a konyha felújítása megfelelő minőségben, igényesen megtörtént, természetesen az összes alapvezeték (víz, csatorna, villany) cseréjével együtt. Az ingatlan egy tisztasági festés után AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!

A LAKÁS MÉRETEI (tájékoztató jelleggel):
Teljes méret 57 m2, melybe az erkély 3 m2-e is beletartozik. Szoba 23,45 m2, szoba 12 m2, WC 1 m2, fürdő 3,2 m2, et 4 m2, konyha 6,8 m2, előszoba 6,55 2 m2

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtés távfűtés, radiátor hő leadókkal. A konyha felszereltsége tartalmazza a nagyméretű elektromos főző lapot, elektromos sütőt, hűtőszekrényt (igény szerint), mosógépet (igény szerint), mikró sütőt (igény szerint).

KÖLTSÉGEK:
Közös költség 10 500 Ft, mely tartalmazza a közös víz-villany költséget, képviseletet, biztosítást, takarítást, felújítási alapot. Fűtés 10 300 Ft/hó átalány.

PARKOLÁS:
Utcán, közterületen díjmentesen.

HA ÉRDEKLI ÖNT A HIRDETÉS, KERESSEN! RENDELKEZÜNK ÜGYVÉDDEL, HITELÉT INTÉZZÜK, ÉPÍTÉSZETI JELLEGŰ KÉRDÉSEIRE IS VÁLASZT KAP IRODÁNKTÓL!
KERESSEN AKKOR IS HA SZERETNÉ MEGISMERNI A MAI MAGYAR PÉNZPIACON MŰKÖDŐ LEGJOBB LAKÁSCÉLÚ, ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL EGYBEKÖTÖTT KOCKÁZATMENTES BEFEKTETÉST!
Eszközök:

▴ Vissza az oldal tetejére