Hirdetés adatai:

Ajánlat:
eladásra kínált ingatlan
Típus:
tégla építésű lakás
Vételár:
18.2 M Ft
Alapterület:
48 m²
Erkély:
4 m²
Ingatlan állapota:
közepes állapotú
Szobák száma:
1 + 1 fél
Emelet:
2
Épület szintjei:
4
Fűtés:
gáz (konvektor)
Komfort:
összkomfortos
Kilátás:
kertre néző
Cím:
Budapest, 21. kerület, (Csepel-Csillagtelep – Rakéta utcai lakótelep)
Fürdő és WC:
külön helyiségben
Belmagasság:
3 m-nél alacsonyabb
Tájolás:
nyugat
 

Megjegyzés:

SZUPER ÁR!

INGATLAN HELYSZÍNE:
A ház a Tejút utcai lakótelepen található, 1950-s évekbeli masszív szerkezetű téglaépület. Környékén minden – az átlagos életvitelhez szükséges – létesítmény (iskola, óvoda, orvos, boltok….stb) megtalálható. Közlekedés jó, közel a buszmegálló, Hév. A környezet kulturált, parkosított.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Földszint + háromszintes karbantartott ház. Homlokzata frissen festett, úgyszintén a lépcsőház is. A ház villanyvezetékének a cseréje is elkészült. A lépcsőház tágas, világos. A lakóközösség rendezett.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Nyitott folyosóról nyílik, mely a ház hosszán helyezkedik el. Egy-egy folyosórész külön zárt és öt lakás nyílik róla. Az értékesítendő lakás a második emeleten található. Részben felújítandó, de a nyílászárók cserélve lettek, az ablakok műanyag szerkezetűek, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak, a bejárati ajtó is maximálisan megfelel a biztonsági előírásoknak. A helyiségek világosak, napfényesek a kelet-nyugatitájolásnak köszönhetően.

A LAKÁS MÉRETEI (tájékoztató jelleggel):
Teljes méret 48 m2, melyben az erkély 3 m2-e is beletartozik. Szoba 17 m2, szoba 9 m2, kamra 1 m2, Wc 1 m2, fürdő 3,2 m2, et 4 m2, konyha 8,7 m2, gardrób 2 m2

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtés gázkonvektorral történik, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja.

KÖLTSÉGEK:
Közös költség 10 000 Ft, mely tartalmazza a szemétdíjat, közös víz-villany költséget, képviseletet, biztosítást, takarítást, felújítási alapot. Gázdíj (fűtés, főzés) 10 000 Ft/hó átalány. Összes rezsidíj cca 30 000 Ft.

PARKOLÁS:
Utcán, közterületen díjmentesen.

HA ÉRDEKLI ÖNT A HIRDETÉS, KERESSEN! RENDELKEZÜNK ÜGYVÉDDEL, HITELÉT INTÉZZÜK, ÉPÍTÉSZETI JELLEGŰ KÉRDÉSEIRE IS VÁLASZT KAP IRODÁNKTÓL!

KERESSEN AKKOR IS HA SZERETNÉ MEGISMERNI A MAI MAGYAR PÉNZPIACON MŰKÖDŐ LEGJOBB LAKÁSCÉLÚ, 30% ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL EGYBEKÖTÖTT KOCKÁZATMENTES BEFEKTETÉST!


Eszközök:

▴ Vissza az oldal tetejére